Motorverzekering

Hoe kan je het beste een motorverzekering kiezen? Waar moet je op letten bij het afsluiten van een motorverzekering? Ik zet een aantal tips voor je op een rij.

Afsluiten motorverzekering

  • Bepaal welke dekking u wilt. Bij een oudere motor is het sterk de vraag of het nodig is om deze allrisk te verzekeren. Met de hogere premie kunt u misschien beter sparen voor een nieuwe motor, in plaats van deze aan de verzekeraar te geven.
  • Bekijk welk anti diefstal systeem uw motor heeft, of overweeg welk systeem u wilt toepassen. Dit heeft namelijk een grote invloed op de hoogste van uw premie.
  • Bepaal het eigen risico wat u wilt lopen. Dit heeft ook een flinke invloed op de hoogte van de premie. Voor welk bedrag wilt u zelf opdraaien, en welke risico’s wilt u echt verzekeren?
  • Kijk tot slot nog even of de premie nog afhankelijk is van het aantal gereden kilometers. Bij diverse verzekeraars is dit namelijk wel het geval, en als u veel kilometers rijdt loont het zeker de moeite om ook hier even goed op te letten.

Oh ja, de opgebouwde no-claim korting van uw auto kunt u normaal gesproken niet gelijk meenemen naar uw motorverzekering. U dient voor uw motorverzekering opnieuw de no-claim op te bouwen (:

MotorClubZandvoort.nl, DE motorclub voor Haarlem, Zandvoort en omgeving! Gezellige ritten, geen snelwegen, niet racen! Meld je aan en rij een keer met ons mee! In tegenstelling tot andere motorclubs zijn wij puur recreatief. Wij hebben niks te doen met zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Wij willen leuke ritten maken. Vul het contact formulier in en rij mee!